-
Cześć!
Witaj na forum RootNode - aby pisać u nas musisz się zarejestrować, a następnie zalogować. Posty pisane z kont niezarejestrowanych nie są widoczne publicznie.
-
Podobna zawartość
-
Przez jarodebombel
Dobry!
Jak w temacie: czy komuś ze społeczności hostingi zrzeszone w H88 już podniosły ceny bądź zmieniły pakiety na gorsze/lepsze? A może już robią integracje i przenosiny userów lub usług między firmami?
Byłbym wdzięczny za wszelkie info. Mam na Superhost hosting i parę domen, jak na razie sobie chwalę. Ale szykują się zmiany, więc chciałbym wiedzieć, kiedy należałoby robić ostateczny backup całości i wolać o authinfo. To raz.
Dwa, gdzie poza hostingami z grupy H88 zrobić bezpieczną przystań? Ostatnio ładnie z mojej strony wygląda HitMe.pl, kupiłem teraz u nich parę domen i nie narzekam. Ale martwi mnie ostatni news, jaki wyszperałem na Pulsie Biznesu, że R22 (czyli H88) dopiero się rozkręca... Ach z góry uprzedzam - OVH odpada. Nie pytajcie dlaczego...
https://www.pb.pl/r22-sie-rozpedza-901992
-
Przez Artur Pajkert Hekko.pl
Cześć,
W tym wątku będziemy publikować oficjalne informacje o ważnych zmianach, specjalnych ofertach, istotnych modyfikacjach technicznych, kodach promocyjnych itp. - zgodnie z tematem wątku.
A że dzisiaj Black Friday, to oficjalnie w dniu dzisiejszym:
nowy hosting -90% z kodem H90ALBLF17 rejestracja domeny -70% z kodem D70MLKBD17 nowy VPS OPENVZ -50% z kodem V50OPBLW17 nowy VPS KVM -50% z kodem V50KVBLW17 rejestracja SSL -25% z kodem S25MLBLW17
Liczba usług w każdej grupie ograniczona zgodnie z informacjami na stronie.
-
Przez Rafx
Witam na nowym forum
Chciałbym zmienić hosting z hekko za który płacę obecnie coś około 117 zł, czyli po podniesieniu cen opcja Start+ na jakiś hosting, który obsługuje let's encrypt.
Zastanawiam się nad tymi:
mydevil - md1 za 150 zł
kei - hosting start ssd za 123 zł
zenbox - 5k za 150 zł
atthost - professional za 79 zł
Z tego co mi wiadomo to każda z ofert posiada let's encrypta, ale mogę się mylić. Najkorzystniej cenowo wygląda atthost, ale może warto zapłacić więcej i mieć lepsze warunki. Co jeszcze moglibyście polecić? Najlepiej jakieś większe firmy tak jak te wymienione.
Pozdrawiam,
Rafał
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Rekomendowane odpowiedzi