Skocz do zawartości
  • Cześć!

Witaj na forum RootNode - aby pisać u nas musisz się zarejestrować, a następnie zalogować. Posty pisane z kont niezarejestrowanych nie są widoczne publicznie.

Opinie o Atthost.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, homeap5 napisał(a):

Co tak naprawdę szkodziłoby zachowanie użytkowników atthosta (tego wcześniejszego, który miał o wiele niższe ceny) na korzystnych (dla użytkowników) warunkach? Nawet przy zmniejszonym zakresie wsparcia itd. Ale nie - jakaś źle pojmowana duma, poczucie wszechwładzy i wszechwiedzy oraz zasada "zawsze mamy rację", nie pozwoliła na to. Bo przecież lepiej, gdy dziesiątki klientów odejdą szukać alternatywnego hostingu, niż gdyby kierownictwo miało przyznać się do błędnej decyzji.

Marka nadal wg top100 ma hostowanych prawie 8000 domen *.pl, więc ktoś jednak tam z czymś jest. 

A o co chodziło to pewnie wiadomo. 😉

Opublikowano

Ja też tam jestem jeszcze, więc też się liczę jako osoba, która korzysta z hostingu, A to dlatego, że kiedyś sobie przedłużyłem na kilka lat (przed przejęciem) i tak ze mną utknęli (ale już tylko 2 miesiące mi zostały i się przenoszę).

Opublikowano

Wczoraj anons o podobnej treści otrzymali klienci innej (dość znanej) firmy hostingowej, więc pewne procesy na ul. Pana Tadeusza przyspieszyły. Przejęcie -> Stan przejściowy -> Wchłonięcie i Unifikacja. Klasyczny mechanizm.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, theqkash napisał(a):

hostinghouse - bo również przekierowuje na netart.com. 

linux.pl, niegdyś firma słynnego Pana Areczka, też przekierowuje na stronę netart.com, więc wygląda to na konsolidację i wchłonięcie wszystkich przejętych firm.

Edytowane przez BartekSz
  • theqkash zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z forum, wyrażasz zgodę na: Warunki użytkowania, Regulamin, Polityka prywatności.

Proszę nie wysyłać wiadomości na ten adres e-mail: [email protected]