Skocz do zawartości
  • Cześć!

Witaj na forum RootNode - aby pisać u nas musisz się zarejestrować, a następnie zalogować. Posty pisane z kont niezarejestrowanych nie są widoczne publicznie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Kapitan_Bomba napisał(a):

Where nietypowe?

No nie wiem. Polecam w komentarzu pod postem innego usługodawcę a pisze do mnie gość  (który nie jest autorem posta) prywatną wiadomość i pyta czy testowałem seohost.
To nie jest nietypowe? 

• Zażenowany 1
Opublikowano

Z rozmowy którą wrzuciłeś wynika, że testowałeś usługę. I Ci nie przypasowała. Co tu jest złego, że firma chce się dowiedzieć co dokładnie nie przypasowało? Imo to raczej dobrze o niej świadczy, że chce poznać opinię niedoszłego klienta co może poprawić. 

Opublikowano
4 minuty temu, Kapitan_Bomba napisał(a):

Z rozmowy którą wrzuciłeś wynika, że testowałeś usługę. I Ci nie przypasowała. Co tu jest złego, że firma chce się dowiedzieć co dokładnie nie przypasowało? Imo to raczej dobrze o niej świadczy, że chce poznać opinię niedoszłego klienta co może poprawić. 

Nie testowałem usługi. Na pytanie w poście "jaki hosting polecacie?" podałem w komentarzu firmę X. A napisał do mnie gość z Seohost. 
Mam nadzieje, że teraz jest nieco klarowniej.

• Zażenowany 1
Opublikowano
5 minut temu, Kapitan_Bomba napisał(a):

Ok, czyli po prostu nie zrozumiał. Ale to chyba też żaden powód do szukania sensacji?

Nie szukam żadnej sensacji. Po prostu opisałem sytuację, która wydała mi się nietypowa.

• Lubię 1
  • Zażenowany 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Kapitan_Bomba napisał(a):

Ok, czyli po prostu nie zrozumiał. Ale to chyba też żaden powód do szukania sensacji?

Nie wydaje mi się że to szukanie sensacji.. to tak jakbym na osiedlowej grupie na FB odpisał na pytanie gdzie kupują ziemniaki i napisałbym że ja kupuję i polecam ziemniaki w Lidlu. Następnie pracownik Biedronki do mnie pisze prywatnie dlaczego nie chodzę do Biedronki.  Dla mnie też byłoby to dziwne. 

Edytowane przez zajcev
  • Lubię 2
  • Zażenowany 1
Opublikowano

@zajcev  absurdalny offtop się robi. Przeczytaj jeszcze raz cały ten "dialog". Po pierwszym pytaniu powinna paść odpowiedź: "przecież ja nie testowałem waszych usług, więc się pomyliłeś z tym pytaniem". A nie pytać kto i po co, potem stwierdzać żeby przejrzeć tickety. Serio, szukanie dziury w całym level pro. 

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Kapitan_Bomba napisał(a):

@zajcev  absurdalny offtop się robi. Przeczytaj jeszcze raz cały ten "dialog". (...)  Serio, szukanie dziury w całym level pro. 

Wszedłeś w taki tryb agresji, jak byś to właśnie ty był tym opisywanym pracownikiem :)

I tak, opisywane zachowanie serio jest dziwne. Nie to, że nielegalne, niedopuszczalne, czy naganne, ale z pewnością... dziwne. 

• Lubię 1
  • Zażenowany 1
Opublikowano

Cóż, marketingowiec ma być marketingowcem, więc stara się namówić ludzi. Może robi to nie do końca tak jak powinien, ale z drugiej strony nie każda osoba polecająca firmy hostingowe na forach jest powiązana z jakąś firmą hostingową lub jest jej pracownikiem 😉. Więc czemu miałby nie zachęcić w ten sposób kogoś kto seohostu nie zna by poszedł akurat właśnie tam?

• Lubię 1