Skocz do zawartości
  • Cześć!

Witaj na forum RootNode - aby pisać u nas musisz się zarejestrować, a następnie zalogować. Posty pisane z kont niezarejestrowanych nie są widoczne publicznie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Także jak widać mamy kilka osób z Łodzi ;) Zapraszam na Discord'a w takim układzie i proszę o stworzenie osobnego kanału do celów organizacyjnych @thekash .

Opublikowano
3 godziny temu, ksk napisał:

Nikt nie woła smutno tak ... 

@ksk

No nikt nie zapomniał o szanownej 'Duszy Towarzystwa RootNodowego' ... ale nie ma konkretów jeszcze, więc du*y nie zawracaliśmy :D

Opublikowano

Zapraszam na nasz discordowy czat (link na górze strony), stworzyłem kanał na którym ustalimy takie rzeczy, gdyż ustalanie tego tutaj nie będzie proste.

Opublikowano

Ja bym się nie cackał tylko o godzinie 20:00 spotykamy się w słynnym pubie biblioteka: https://pl-pl.facebook.com/pubbiblioteka  - muszę znać dokłądną ilość osób - nie wiem ile stolików zamówić. Dalej jak nam będzie pasować, to jesteśmy rzut beretem od pietryny, także w każdej chwili spontanicznie możemy się przenieść gdziekolwiek.

• Lubię 1
Opublikowano

Może jednak wcześniej aniżeli o 20:00 ? proponowałbym 18:00, co pozwoli zainteresowanym pogadaniem i spotkaniem wrócić do domu w odpowiednim czasie, a pozostałej części kontynuować biesiadowanie do rana :)  

• Lubię 1
Opublikowano (edytowane)

Może zamiast robić listy to podjąć szybką decyzję co do daty i po prostu się spotkać ?

5. gb1 (w zależności od terminu)

Edytowane przez gb1
Opublikowano
1 minutę temu, gb1 napisał:

Może zamiast robić listy to podjąć szybką decyzję co do daty i po prostu się spotkać ?

5. gb1 (w zależności od terminu)

Pub Biblioteka

ul. A.Struga 7
Łódź, Poland 90-420

Sobota 13 Października o godzinie 20:00

• Super! 1