Skocz do zawartości
  • Cześć!

Witaj na forum RootNode - aby pisać u nas musisz się zarejestrować, a następnie zalogować. Posty pisane z kont niezarejestrowanych nie są widoczne publicznie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Tom X, ale to nie ten przypadek. HitMe.pl zasadniczo nie oferuje backupu, więc jakakolwiek rozmowa o regulaminach jest poza tematem. Pkt 11 i 15 zacytowanego fragmentu regulaminu mówią wyraźnie: albo sobie backup zapewnisz sam, albo nie licz na hostingodawcę (może coś uda im się odratować, a może nie).

Opublikowano

Krótkie info od nas: backupy są odtwarzane, ale ze względu na rozmiar klastra pocztowego i ilość danych proces przywracania całej macierzy jest wieloetapowy i zajmie jeszcze trochę czasu.
Obecnie priorytetem było przywrócenie działania poczty (logowanie, wysyłka, odbiór nowych maili itd.), a pełna historia wiadomości uzupełnia się w tle.
Na tym etapie nie podajemy konkretnego ETA dla zakończenia przywracania wszystkich danych, chcemy to zrobić dokładnie i bez ryzyka utraty maili. W pilnych przypadkach prosimy o zgłoszenia z loginem/adresem skrzynki, będziemy takie konta obsługiwać priorytetowo.

Bieżące informacje  podajemy na https://prace.hitme.pl

• Lubię 1
Opublikowano

Nawet nie idzie sie zalogować do poczty.

Nie mówiąc już o odzyskaniu czegokolwiek.

Nie wiem jak wy, ale ja mam dość nie potrafią nawet powiedzieć kiedy usługa wróci i jeszcze okłamują ze mozna kozystac z poczty, a w tle odtwarzają maile niby.

Opublikowano

U mnie wczoraj w nocy wróciły maile.

Jedyny problem jaki zauważyłem to w programach pocztowych użytkownicy musieli wpisać od nowa hasło.  Jednak przez roundcube wszystko działało poprawnie.