Skocz do zawartości
  • Cześć!

Witaj na forum RootNode - aby pisać u nas musisz się zarejestrować, a następnie zalogować. Posty pisane z kont niezarejestrowanych nie są widoczne publicznie.

Jaki możliwie najtańszy hosting pod mail z domeną .pl ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jaki byście mi zaproponowali możliwie najtańszy hosting na maila, ale taki żeby w miare był przyzwoity(nie jakieś totalne badziewie) plus do tego chciałbym zarejestrować domene .pl i tutaj żeby opcja odnowienia domeny nie była strasznie droga??? Miałem kiedyś hosting w thecamels i chciałem tam wrócić ale dawniej hosting najtańszy był za 99 zł a teraz jest 199 zł. Także odpuściłem sobie ich.

Opublikowano

Ile potrzebujesz miejsca pod pocztę? Mocno wpływa to na to jak może być tanio i co można ci zaproponować. Do domen to rzeczywiście w hostido.pl jest tanio.

Opublikowano

Mnie na start wystarczy 5 gb.

Jeszcze dodam że to nie dla mnie. Tylko dla pewnej dziewczyny. Ja tylko pośrednicze. Ona chce jak najtaniej. Więć 5 gb wystarczy.

Opublikowano
53 minuty temu, Anakin napisał(a):

Zobaczyłem. Hosting owszem przystępny ale odnowienie domeny net.pl bardzo drogie. Hostido.pl jest tańszy.

Cenie odnowienia na poziomie 81,30 PLN NETTO zdecydowanie bliżej do "bardzo tanio" niż do "bardzo do drogo". Idąc tym tokiem rozumowania, ofertę poczty za 50,- PLN NETTO/rok można uznać za "bardzo drogo", skoro OVH oferuje 5 GB gratis do domeny. 

Opublikowano

Ja nie chce już robić tutaj reklamy jednej z firm hostingowych ale znalazłem hosting gdzie odnowienie domeny .pl kosztuje 50 zł a odnowienie domeny net.pl tylko 30 zł.

4 minuty temu, someone napisał(a):

To polecam www.small.pl to jest hosting od mydevil.net.

Nawet przystępny cenowo za hosting tylko nie moge znależć oferty domen.

Opublikowano

Ok ale fajne. Tylko nie wiem czy ta niewiasta dla której to załatwiam to ogarnie?

Wybiore dla niej chyba sfera host bo sam mam tam konto. I tutaj dostałem od nich jeszcze lepszą oferte.

Wziąłem sferahost.pl ostatecznie.

Opublikowano
2 godziny temu, Anakin napisał(a):

Wziąłem sferahost.pl ostatecznie.

Będziesz zadowolony z ich usług. 

Też używam i sobie chwalę.