Skocz do zawartości
  • Cześć!

Witaj na forum RootNode - aby pisać u nas musisz się zarejestrować, a następnie zalogować. Posty pisane z kont niezarejestrowanych nie są widoczne publicznie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z naszym hostingiem https://www.minehost.pl bez problemu stworzysz własny serwer Minecraft – szybko, tanio i bez zbędnych komplikacji. Dbamy o to, aby cały proces konfiguracji był maksymalnie prosty i przystępny dla każdego gracza. W dzisiejszym świecie gamingowym stabilny serwer to podstawa dobrej rozgrywki, dlatego oferujemy wydajne maszyny, które zapewniają płynną grę bez lagów. Gwarantujemy dedykowane zasoby, wysoki poziom bezpieczeństwa oraz niezawodność działania. Dzięki temu możesz cieszyć się rozgrywką bez obaw o stabilność serwera i w pełni skupić się na zabawie w wirtualnym świecie!

Dane firmy:

MINEHOST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Osiedle Złotej Jesieni 2 / 210
31-826 Kraków
NIP: 6783205884
REGON: 525180702
KRS: 0001033793
Kapitał zakładowy: 5 tys. zł
[email protected]

Edytowane przez MineHost
Opublikowano

Patrząc na opinie + to, że firma próbuje się dorobić majątku na kimsufi za 23zl z ovh - nie wróży nic dobrego 🤣

Dla klientów - 1 taki vps albo serwer mc jest już zwrotem całego serwera dedykowanego.

Opublikowano
7 minut temu, daffx napisał(a):

Dla klientów - 1 taki vps albo serwer mc jest już zwrotem całego serwera dedykowanego.

Ach ta polaczkowata zawiść. Przecież nikt nie zabrania nikomu kupić sobie tego serwera za te 23 zł bezpośrednio z ovh...

Nie da się? A no właśnie ;) 

Opublikowano

To nie żadna zawiść, ustawić bota żeby kupił taki serwer gdy będzie dostępny nie jest problemem i wystarczyło tylko cierpliwie czekać.

Inna sprawa jest to czy one nadają się pod zastosowania shared i czy ogólnie są wystarczająco mocne pod to pod co są oferowane.

Kolejna sprawa są opinie które znajdziesz po wpisaniu minehost opinie w google, sprawdź np spigot.pl albo ich własne forum/serwer discord gdzie większość wiadomości to że cały hosting padł

Opublikowano
4 minuty temu, daffx napisał(a):

Inna sprawa jest to czy one nadają się pod zastosowania shared i czy ogólnie są wystarczająco mocne pod to pod co są oferowane.

Kolejna sprawa są opinie które znajdziesz po wpisaniu minehost opinie w google, sprawdź np spigot.pl albo ich własne forum/serwer discord gdzie większość wiadomości to że cały hosting padł

To są ciekawe kwestie, które można poruszyć.

Ale w twojej poprzedniej wypowiedzi się one nie znalazły, a jedyny zarzut tak pokazany i zacytowany przeze mnie to tak jakby właśnie zawiść i ból du*y, że komuś udało się go kupić, go odsprzedaje i UWAGAKLIENCI!!ONNATYMZARABIA!!!

Opublikowano
Teraz, kafi napisał(a):

To są ciekawe kwestie, które można poruszyć.

Ale w twojej poprzedniej wypowiedzi się one nie znalazły, a jedyny zarzut tak pokazany i zacytowany przeze mnie to tak jakby właśnie zawiść i ból du*y, że komuś udało się go kupić, go odsprzedaje i UWAGAKLIENCI!!ONNATYMZARABIA!!!

Nie to było moim celem a zwrócenie uwagi, żeby ktoś przed zakupem chociaż wpisał ich nazwę w jakąś wyszukiwarkę 😋

Hosting po ich discordzie i forum wygląda na typowy 'zaplac i zapomnij' bo w większości tematów na ich forum, że coś nie działa - nawet panel to brak odpowiedzi i tak samo w większości na discordzie 'u mnie działa' albo brak odpowiedzi

Opublikowano

Ech... przypominają mi się stare dobre czasy kiedy podczas ferii zimowych takich tworów (co jeden to był ambitniejszy) było na pęki. Koniec działalności następował wraz z końcem ferii albo po pierwszej wywiadówce po tychże. Oczywiście były to sezonowe krótkoterminowe krzaki (zwane też "qshakami" albo "kshakami"). I trochę podobnie jak tutaj - bo tu jednak mamy NIP i REGON żeby nie było - prawie zawsze było to oparte na najtańszej możliwej infrastrukturze z jakże ambitnymi pomysłami na przyszłość :) 

Wiem, jestem dziadersem ale brakuje mi tamtych lat, klimatów i co się wtedy nie wyczyniało a bywało wesoło :D 

Opublikowano
36 minut temu, Pawel_15 napisał(a):

I trochę podobnie jak tutaj

No takie to trochę krzywdzące, bo...

36 minut temu, Pawel_15 napisał(a):

jednak mamy NIP i REGON żeby nie było

Mamy też wpis do KRS i nawet jakieś szczątkowe dane finansowe, bo ta firma jak by nie patrzeć już dwa lata działa.

Oczywiście co i o czym te dane mówią, to zupełnie inna para kaloszy ;) 

Opublikowano
Teraz, kafi napisał(a):

No takie to trochę krzywdzące, bo...

Mamy też wpis do KRS i nawet jakieś szczątkowe dane finansowe, bo ta firma jak by nie patrzeć już dwa lata działa.

Oczywiście co i o czym te dane mówią, to zupełnie inna para kaloszy ;) 

I od tylu lat takie same opinie, więc może nie znika ale ledwo co działa 😅