Skocz do zawartości
  • Cześć!

Witaj na forum RootNode - aby pisać u nas musisz się zarejestrować, a następnie zalogować. Posty pisane z kont niezarejestrowanych nie są widoczne publicznie.

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Przejrzałem ofertę, bo zbieram informacje nt. ciekawych serwerów (niekiedy polecam, niekiedy sam używam).

Ale jak przeczytałem tutaj w komentarzu, że "Audio i Wideo Streaming jest zabroniony", to ręce mi opadły.

Mam stronę z własną muzyką i niekiedy zamieszczę jakiś swój filmik - to już nawet tego u Was nie można? Tragedia.

Paranoiczne podejście do klienta bardzo zniechęca.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 25.01.2024 o 17:45, Tom X napisał(a):

Zastanawiam się po co im dwie osobne platformy.

Już nie musisz. :)

https://3hosting.pl/polaczenie-marek-3hosting-i-i-host/

Cytat

Wraz z dniem 1 września 2024 roku, marka i-host przejmuje w pełni świadczenie usług po 3hosting. W związku z tą zmianą możliwość zamówienia nowych usług hostingowych, rejestracji domen i ich transferu zostały zablokowane. W przypadku chęci zakupu nowych usług zachęcamy Państwa do skorzystania bezpośrednio z naszej oferty w i-host.pl.

• Lubię 1
Opublikowano

Wizualnie i budżetowo, 3hosting prezentował się lepiej od i-host. Może ten rynek (LAMP) już się nasycił lub jest bliski nasycenia i jedyne ruchy, to migracje klienteli pomiędzy hostingami, nie takie znowu częste, lub wskakiwanie nowych klientów w miejsce tych, którzy kończą karierę z hostingiem. Zerkam na "Przyrost aktywnych domen" TOP100 - stale na minusie.