Skocz do zawartości
  • Cześć!

Witaj na forum RootNode - aby pisać u nas musisz się zarejestrować, a następnie zalogować. Posty pisane z kont niezarejestrowanych nie są widoczne publicznie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Obecnie jestem klientem zenbox (a raczej już nie zenbox, a cyberfolks), doświadczyłem już jednej podwyżki po oficjalnym przejęciu i pewnie jak to bywa w takich molochach - powolne gotowanie żaby i co jakiś czas kolejne podwyżki, dlatego zdecydowałem się o przeniesieniu. Strona raczej nie jest duża i z jakimś wielki ruchem (do 20-30 GB miejsca potrzeba), kilka tys UU miesiecznie, natomiast zależy mi na dużej powierzchni na pocztę. Mam ponad 30 kont, niektóre po 30-40 GB, ale ogólnie łącznie jakieś 300 GB wykorzystane (więc dobrze, żeby mieć ten zapas). Ktoś coś poleca

Opublikowano

Hej,

Zerknij na naszą ofertę Cloud Hosting PRO w Webh.pl.
Pakiet startuje z 100 GB miejsca, ale możesz go elastycznie rozszerzać co 100 GB, więc bez problemu dopasujesz przestrzeń do swoich potrzeb.

W ramach tej usługi otrzymujesz 5-letnią gwarancję ceny, więc masz pewność, że kolejne odnowienie nie zaskoczy Cię podwyżką.

Jedyne ograniczenie to maksymalna wielkość pojedynczej skrzynki pocztowej – 50 GB, ale przy Twoich wymaganiach nie powinno to stanowić problemu.

Jeśli masz pytania lub potrzebujesz dodatkowych informacji – chętnie pomożemy! 😊

• Lubię 1