Skocz do zawartości
  • Cześć!

Witaj na forum RootNode - aby pisać u nas musisz się zarejestrować, a następnie zalogować. Posty pisane z kont niezarejestrowanych nie są widoczne publicznie.

Poszukiwanie hostingu resellerskiego (wyłączone z tematu o hosting.linux.pl)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że nie tylko ja zaliczyłem niespodziankę cenową... miałem konto resselerskie, rok temu zapłaciłem 300 zł a teraz promocyjnie 1200 zł - co 6 miesięcy. Jeszcze żadna firma hostingowa mnie tak nie wyprowadziła z równowagi...

Macie jakieś polecajki jeśli chodzi o konta resselerskie ?

Opublikowano
7 minut temu, boom678 napisał(a):

Widzę, że nie tylko ja zaliczyłem niespodziankę cenową... miałem konto resselerskie, rok temu zapłaciłem 300 zł a teraz promocyjnie 1200 zł - co 6 miesięcy. Jeszcze żadna firma hostingowa mnie tak nie wyprowadziła z równowagi...

Macie jakieś polecajki jeśli chodzi o konta resselerskie ?

a potrzeby  ? jakie  zasoby to podstwa aby cos zaoferowac   co masz teraz bo cena powoedzmy o 300 do nieskonczonosci

Opublikowano
8 minut temu, darekm napisał(a):

a potrzeby  ? jakie  zasoby to podstwa aby cos zaoferowac   co masz teraz bo cena powoedzmy o 300 do nieskonczonosci

obecnie zmieszczę się w 50 gb / dobrze mieć opcję pod 100 gb

Opublikowano
4 minuty temu, boom678 napisał(a):

obecnie zmieszczę się w 50 gb / dobrze mieć opcję pod 100 gb

Jak ma być dobre  to   zostaje ci  seohost (dyski NVMe)  smarthost (dyski SSD ) era takich serwe®ów wg nas się konćzy 

Opublikowano
10 minut temu, darekm napisał(a):

Jak ma być dobre  to   zostaje ci  seohost (dyski NVMe)  smarthost (dyski SSD ) era takich serwe®ów wg nas się konćzy 

dzięki !

Skontaktuję się jeszcze z kolegą, pomyślę o dedyku w hetznerze, tam tak ludzi w bambuko nie robią

Opublikowano

Dorzucę od siebie jeszcze jchost_pl
Przy czym przygotuj się na bardziej urealnione ceny tego typu usług niż 300 PLN / pół roku.

Opublikowano
14 minut temu, Tom X napisał(a):

Dorzucę od siebie jeszcze jchost_pl
Przy czym przygotuj się na bardziej urealnione ceny tego typu usług niż 300 PLN / pół roku.

Dzięki !

Opublikowano
28 minut temu, l3szcz napisał(a):

Cześć, zapraszam do Sferahost.pl - https://sferahost.pl/store/biznessfera

Przy okazji - kod BLACKFRIDAY zmniejsza cenę usług WWW o 50%! :)

Kod ważny do 06.12, tylko w rozliczeniu rocznym.

Oferta całkiem ciekawa, jakieś ograniczenia co do ilości plików ? Planowane niespodzianki cenowe za rok ? konta w Biznes max 60GB czy są dostępne wyższe plany ?

Opublikowano

Generalnie nie planuję podnosić cen. Jeżeli chcesz więcej przestrzeni - napisz do mnie. :) Będę co prawda wdrażał inne plany hostingowe reseller ale to chwilę potrwa.