Skocz do zawartości
  • Cześć!

Witaj na forum RootNode - aby pisać u nas musisz się zarejestrować, a następnie zalogować. Posty pisane z kont niezarejestrowanych nie są widoczne publicznie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów.  Prośba o pomoc, Czy istnieje jakiś program dający możliwość zmiany treści, w opisach  kilkunastu tysięcy rekordów w sklepie internetowym. Mam sklep, w którym część opisów jest archaiczna, bez jakiegokolwiek związku z SEO. Chciałbym je poprawić ale dla 10tyś produktów jest to "ręcznie" niewykonalne. Czy jest coś co mi pomoże w tej kwestii. Wykorzystując np. czata GPT czy inne dobrodziejstwa współczesnej technologii??

Z góry dziękuję za informacje

Opublikowano (edytowane)

Cześć, jak najbardziej, najpewniej da się to zrobić jakąś wtyczką/modułem ale nie podałeś jaki to silnik zatem zaproponuję rozwiązanie najbardziej uniwersalne. Byłoby to mniej więcej tak:

Eksportujesz wszystkie produkty do CSV ze swojego sklepu.
Zaprzęgasz do roboty dowolne narzędzie AI majace api w połączeniu z np make.com promptem typu
"Przerób archaiczny opis produktu sklepowego z kolumny X na nowoczesny, SEO-friendly, 550–700 znaków. itd.".

Importujesz CSV do sklepu.

Koszt tokenów nie powinien wyjść więcej niż kilkaset PLN orientacyjnie.  

Możliwości wykonania jest multum, ale to takie najbardziej ogólne.

Edytowane przez sempre