Skocz do zawartości
  • Cześć!

Witaj na forum RootNode - aby pisać u nas musisz się zarejestrować, a następnie zalogować. Posty pisane z kont niezarejestrowanych nie są widoczne publicznie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może to coś pomoże i serwis progreso odpowie na moje zgłoszenie ... niestety brak jest również kontaktu telefonicznego ... 

image.png.618f6e2dd9723eb335c9497e2dd756c3.pngimage.png.37f73aa97e95a028da31078aaf7054f8.png

Opublikowano
Teraz, Robert napisał(a):

Może to coś pomoże i serwis progreso odpowie na moje zgłoszenie ... niestety brak jest również kontaktu telefonicznego ... 

image.png.618f6e2dd9723eb335c9497e2dd756c3.pngimage.png.37f73aa97e95a028da31078aaf7054f8.png

Cześć,

Zaraz sprawdzę w/w. Telefon działa cały czas -> 500 450 100 - działamy 24/h.

Opublikowano
Teraz, Adam Szendzielorz napisał(a):

Cześć,

Zaraz sprawdzę w/w. Telefon działa cały czas -> 500 450 100 - działamy 24/h.

Dzwoniłem minute przed dodaniem tego wpisu :) i nikt nie odbiera 

Opublikowano
7 minut temu, Juvenito napisał(a):

No więc jaka jest prawda? Czy faktycznie tyle czasu czekasz na rozwiązanie problemu czy jest to jakieś zapytanie? 

Wykonałem dla p. Roberta mocno niestandardową rzecz u nas kilka miesięcy (a może lat?) wcześniej i teraz chciał cofnąć zmiany, których nikt w Helpdesku poza mną nie cofnie. A że w ostatnich miesiącach byłem mocno niedostępny to temat rzeczywiście ciągnął się bardzo długo. Moja wina i nauczka na przyszłość, żeby nie wychodzić poza schemat - ale człowiek chciał być dobry :) Nie mamy oczywiście absolutnie żadnych pretensji do p. Roberta - jego nasze wewnętrzne sprawy nie powinny interesować. Jak już zamkniemy temat to postaramy się choć trochę jakoś zrekompensować tę sytuację :)

• Lubię 3
Opublikowano

Ok, jeden temat był niestandardowy, natomiast drugi, który doczekał się odpowiedzi po 5 miesiącach dotyczył skrzynki pocztowej - a to raczej standardowa funkcjonalność :)

Opublikowano
3 minuty temu, Robert napisał(a):

Ok, jeden temat był niestandardowy, natomiast drugi, który doczekał się odpowiedzi po 5 miesiącach dotyczył skrzynki pocztowej - a to raczej standardowa funkcjonalność :)

Uczciwie byłoby wspomnieć ile było pozostałych "standardowych" zgłoszeń i w jakim czasie zostały obsłużone, bo stawia Pan naszą obsługę w bardzo złym świetle, a chyba nie jest tak źle - większość pozostałych zgłoszeń została obsłużona w ciągu maksymalnie kilku minut  :) To w końcu temat z opiniami o nas.

• Lubię 2
Opublikowano
33 minuty temu, Adam Szendzielorz napisał(a):

Uczciwie byłoby wspomnieć ile było pozostałych "standardowych" zgłoszeń i w jakim czasie zostały obsłużone, bo stawia Pan naszą obsługę w bardzo złym świetle, a chyba nie jest tak źle - większość pozostałych zgłoszeń została obsłużona w ciągu maksymalnie kilku minut  :) To w końcu temat z opiniami o nas.

Tak, 99% zgłoszeń było obsłużone w ciągu kilku / kilkunastu minut.

• Lubię 2
  • Super! 1