-
Podobna zawartość
-
Przez Krystian
Po prawie 11 latach postanowiłem pożegnać się z HRD. Ich API często leży i kwiczy, nowy panel jest beznadziejny i nieużyteczny itp.
Około 2-3 tygodniu temu, zacząłem migrować klientów i domeny do domeny.tv
Mają świetny moduł do WHMCS, API działa i mają dużo lepsze ceny niż HRD przy mniejszej ilości wymaganych domen.
Od kilku dni, klienci mają problem z uzyskiwaniem auth info. HRD twierdzi, że wysyła albo wymyśla jakieś dziwne problemy. Dodam, że wszystkie wnioski sam wypełniam za klientów i daje im tylko do podpisania, załączenia dokumentów i wysłania do nich.
Dziś jeden z moich klientów przesłał mi taką wiadomość:
Wiedzieliście o tym? Bo ja, jako partner, nie. Brak informacji w panelu czy na stronie. A według regulaminu mają 14 dni z wyprzedzeniem informować o zmianach w regulaminie.
Firma ta schodzi do poziomu nazwy.pl Zobaczyli, że ludzie masowo zabierają domeny od nich i robią teraz co mogą, aby utrudnić ten proces.
-
Przez Rafal
Witam,
kupię moduł HRD do WHMCS (najnowsza wersja).
Oferty proszę składać na PW .
Dzięki
-
Przez smarthost
Pewnie ktoś korzysta z hrd.pl - najświeższe info z godziny 15:11 (9.06.2018): "Powoli kończymy prace związane z migracją, natomiast nie jesteśmy w stanie podać jeszcze konkretnej godziny. Prosimy o cierpliwość. Na maila otrzymają Państwo wszelkie informacje dotyczące zakończenia prac oraz danych do logowania do nowego systemu."
Generalnie system domen nie działa od 18:00 w piątek - miał nie działać do ok 10:00 w sobotę, ale prace nadal trwają (wg info jak wyżej).
Wojtek
-
-
Przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.