QuseN 0 Napisano 28 Listopad (edytowany) Cześć, poszukuję hostingu który umożliwia zakup dodatkowych adresów IP do serwera VPS za jednorazową opłatę aktywacyjną adresu IP. EDIT: Czy OVH nie ma takiej możliwość? Edytowano 28 Listopad przez QuseN Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 8 Napisano 28 Listopad Tak OVH ma taką opcję. Płacisz jednorazowo co około 9zł za podpięcie IP. Nie wiem tylko czy się coś nie zmieniło bo kilka dni temu był oficjalny komunikat o wyczerpaniu się wolnych adresów IP - nie wiem jak to wpłynie na rynek, niby od dawna było to wiadomo, ale biznes czasem żyje swoim życiem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matix8981 34 Napisano 28 Listopad OVH ma chyba opłatę co miesięczną za IP w VPS. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizyda 8 Napisano 28 Listopad @Matix8981 Jeszcze w poprzednim miesiącu nie płaciłem z IP które mam podpięte pod VPS SSD1 (starsza oferta), ale podpinałem je już dawno temu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mion 53 Napisano 28 Listopad 13 minut temu, Matix8981 napisał: OVH ma chyba opłatę co miesięczną za IP w VPS. Nie - jednorazową Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach